Over Isabelle

Nagelstudio Antwerpen Berchem

Wie ben ik?

Ik Ben Isabelle Lebedoff, een zeer simpel meisje afkomstig en opgegroeid in Hove, en zoals alle meisjes vol met dromen.

Heb ik heel wat passies gehad in mijn leven, zoals ballet, modellen werk, maar ook een lichte obsessie voor nagels, nagellak, schoonheid, puurheid en uiting van een eigen persoonlijkheid.

Ik hou van een gezonde geest in een gezond lichaam, ik ben altijd te vinden voor een gezellig gesprek en een goede verstandhouding. Ik ervaar het leven als positief. Naast mijn werk ontspan ik mij door regelmatig te gaan lopen, en geniet ik verder van gezellige uitjes met mijn kinderen en mijn partner.

Omstandigheden en heel wat obstakels hebben ervoor gezorgd dat ik bepaalde dromen nooit heb kunnen waarmaken. Maar ik ben een vechter, een doorduwer en vanaf begin 2017 zag ik eindelijk een kans om toch één van die dromen te verwezenlijken.

Na veel gesprekken met mijn omgeving, mijn partner en mijn 2 kinderen, heb ik die knoop uiteindelijk doorgehakt en ben ik nu de fiere en trotse eigenaar van Be'you'tiful Nails mijn eigen nagelstudio te Antwerpen Berchem.

Mijn wereldje is een dromerige wereld, eentje vol puurheid, passie en liefde..wees welkom om hier deel van uit te maken, zodat we samen verder kunnen groeien.

Dit is wat mijn lieve klanten over me zeggen!

Nagelstudio Antwerpen Berchem
Nagelstudio Antwerpen Berchem
Nagelstudio Antwerpen Berchem
Nagelstudio Antwerpen berchem

Acryl nagels

Gellak bijwerken

Bijwerking Gelnagels

"Don't let anyone with bad nails tell you how to live your life!"